Glad Påsk! :D

Glad påsk alla! :-)
I torsdags gick skolan fort, skönt!:) Vi fick ju lov, då på torsdagen, efter skolan! Efter skolan satte jag mig och gjorde klart lite skolarbete o sen stack jag ut o sprang-skönt!:) I går städade jag mitt rum o sen blev det lite påsk mys med familjen, mysigt!:)

Lördag-idag vid lunchtid/och eftermiddagen var jag ute o körde skoter, tolkade efter skotern, grillade och hade mysigt i det fina vädret! :)
Sen kom jag hem, o då käkade vi och sen blev det en kort runda runt i skogarna! :p
Och nu tar jag bara det lugnt, ska snart gå i säng. (:

XOXO Ronja!


Ska man verkligen tro på allt??

Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig. Internet består till 61% av porr. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa. Alla isbjörnar är vänsterhänta. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.

Haha jag älskar sånna här. Är seiöst det näst vanligaste ordet Coca Cola? Vem sitter och kollar hur många insektsben det finns i en kladdkaka? Intervjuar man en isbjörn och frågar om den fångar sitt byte med höger eller vänster hand? Har någon sett en snigel hoppa? Eller en val? Elefanter kan väl endå inte vara det enda djuret som inte kan hoppa? Haha. Förrut gick jag alltid på sånt här. Om ni kollar bakåt i arkivet hittar ni säkert ett inlägg där jag skriver hur coolt det är att man sväljer spindlar när man sover. Nej hörrni! Man måste vara lite kritisk mot saker.

XOXO Ronja!


Godnatt!

Idag har det som vanligt varit skola.. Och efter skolan stack jag hem för att duscha (hade idrott sista lektionen) och sedan laga mat!:) Sen blev det lite plugg, Har tyska till imorgon och Svenska till torsdag!...
Idag tränade jag även Lite med 98/97'orna! Haha
Imorgon har jag Idrott första lektionen och då ska vi göra någon "jobbig" hinderbana, som vår idrottslärare gjorde när han gick på gymnasiet?! Hoppas det blir roligt men även lite jobbigt (det behövs vara jobbigt och roligt alltid, fast att man kanske inte orkar/tycker de är roligt/ o.s.v!)!

Godnatt! :*

XOXO Ronja!


Godnatt.

XOXO Ronja!

Söndag!

Halloj världen!:)

Idag har det varit fint väder, liksom igår! +7 i solen?!:) Våren är påväg, även i Norrland!:)
Idag, har jag varit ute och kört skoter, och även fixat lite i garaget! "Hurtig tjej"!:) Nu, på kvällen så har jag suttit o pratat i telefon (och även smsat) med 2st vänner, för lite mer planering (hemligt!)! Det ska bli skojj, när det väll är dags för det!!
Imorgon är det skola..tråkigt men ändå roligt. Jag går ju bara mån-tors denna veckan imed att det är röd dag på fredag! Alltså börjar mitt påsklov på torsdag efter skolan!!:) "YEY"!
Men om jag ska vara ärlig så hade jag hellre velat ha det i mitten på april eller slutet av april/början av maj, för jag hade ju sportlov för 2 (eller 3??) veckor sedan! Men men...
Godnatt!:)

XOXO Ronja!


Earth Hour!

Hej!:-)

Ikväll var det ju "Earth Hour"! Jag kom in för 20min sen, efter att ha varit ute i 2 timmar!..
Jag såg inte så många som hade släckt ner men ja... Man får hoppas att det var många på andra ställen som gjorde det!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter ett äpple! Haha, mitt godis.

XOXO Ronja!


Lördag :)

Tja!:)
Igår på kvällen, var jag och kollade på fotbollscup i idrottshallen. Det gick bra för "hemmalaget"!:) Men det var träningsmatcher, men det gick ändå bra ju. (: Jag var inte kvar där till exakta slutet..utan jag gick in på "Ungdomsgården" och var där med massa andra. Innan det stängde så gjorde jag och dom som jag var med, en "Harlem Shake" och det var rätt roligt faktiskt! Haha!

Idag har jag varit i stan och kollat på lite olika saker!.. :)
Nu ikväll får jag se vad som händer! Annars blir det att vara hemma o ta de lugnt.

XOXO Ronja!


Godnatt!

Tänkte bara säga Godnatt nu! Berättar imorgon om hur dagen har varit o.s.v! Godnatt alla!:)

XOXO Ronja!


Bra dag idag!

Hejsan hoppsan!
Idag har det varit en vanlig skoldag men den har ändå varit roligt på något sett?! :) Idag hade jag engelska förhör och jag tror det gick bra! Jag hoppas iaf det.

Shit vad snabbt denna o förra veckan har gått! :o Men det är ju bra. Snart är det påsklov! Skönt. Men då får jag inte se "..." lika mycket som jag brukar få på skoldagarna..men jag kommer nog se honom några gånger iaf?!:)

Nu ska jag sova..vi hörs imorgon!:)
Sov gott alla!

XOXO Ronja!


Snart skola..

Nu har jag nyss ätit frukost.. Ska snart bege mig till skolan. Idag jag jag Engelska förhör, hoppas det går bra!:)
(Jag just nu...)

XOXO Ronja!


Haha!:)

Haha fin bild?!... xD
Idag är det ju onsdag, och då går jag bara till 14:00! Skönt!:)
Idag så var det en lite annorlunda dag, för min klass, för på musiken hade vi fått reda på vår musiklärare, att en dag efter sportlovet skulle han låna oss, för att vi skulle hinna spela lite längre och ja, sånt! Och på musiken är vi indelade i två stycken grupper: "Pop" och "Rock" och jag ville vara i "Rock" (ja, vi har fått välja vilken grupp vi vill vara i!). I måndags, på musiken drog vi lott för att se vem som skulle börja vara med vår musiklärare, och det blev "Pop" som fick börja, så jag och resten av dom som är i "Rock" gruppen, hade först Idrott, sen No och sen i slutet av No'n kom "Pop" gruppen för då hade dom haft klart sin tid hos musikläraren! Och sen hade vi alla vanlig lektion och sen lunch. Efter lunch rasten var det "Rock" gruppens tur, och det var väldigt roligt! Vi lärde oss en ny sång, fikade och gjorde om en låt så den blev på vårt sätt, det var skojj!:) Sen var det slut på dagen, så det har varit en rolig dag idag!:) Nu, ikväll har jag pluggat engelska och svenska.. :/ Nu ska jag sätta mig och göra klart en karta som jag är tvungen att göra.. :/ :)

XOXO Ronja!


Ja!...bilden talar!..

XOXO Ronja!


Haha... xD

Haha!! Faiiil!
Som sagt så skulle jag på utvecklingssamtal, men när jag kom dit så var min mentor inte där...så vi stack hem igen! Fail! Men men.. Det får bli en annan gång!:) Just nu sitter jag och pluggar lite tyska en snabbis..men snart ska jag gå och möta en vän, för hon ska låna min laddare.. Sen efter det så ska jag iväg och hämta en av systrarna!:) Sen när jag kommer hem igen, efter att ha hämtat hon, ska jag gå och hämta laddaren igen! Haha..
(Bild, tagen igår)

XOXO Ronja!


Utvecklingssamtal..

Hejsan!
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg!.. Snart ska jag fara på utvecklingssamtal. Får se hur det går, men tror det går fin fint!:) Ska göra mig klar nu. Ses!:)

XOXO Ronja!


Skola imorgon!

Idag har jag varit i stan och kollat när ena systern spelade fotbolls match, och det gick bra för dom, dom vann!:) Efter matchen så passade vi på att shoppa lite..haha! Sen när vi kom hem så fick jag ett tråkigt besked angående en vän...då blev jag direkt på dåligt humör (ledsen,arg,sur o.s.v)! Det jag fick reda på, är inte roligt och ett väldigt tråkigt besked! Hatar när dåliga saker händer med personer som jag känner! Men när jag började smsa med lite personer (och speciellt en person) så blev det genast LITE bättre! Men det kommer ta lång tid innan jag kan vara glad på riktigt, igen!
Imorgon är det skola igen... :/ :)

(En ofixad,trött och ny duschad Ronja på bilden, tagen nyss nästan)

XOXO Ronja!


Duktiga!:)

Idag är det ju lördag, som alla vet?!:)
O då blir det väll att ha lördags mys och se på någon film eller något? Igår hade jag inte lust att blogga men jag var som vanligt i skolan och sen på kvällen så kollade jag och några andra på film och hade mysigt!:) Idag har jag och ena systern skottat (rätt mycket faktiskt) och bakat bröd o städat i huset! Duktiga vi har varit! Min brors flickvän kom hem igår, efter att ha varit på semester i Mexico i 2 1/2 vecka!.. J*vla N*ger säger jag bara!!:( :* Men hon har jätte lätt för att bli brun! Fusk! Haha. Nu ska jag o ena systern spela något spel, vi hörs!:)
(Översta bilden är sen innan idag)

XOXO Ronja!


Madrass!:)

Tjenare!:)
Idag har skol-timmarna faktiskt gått väldigt fort!:) :/ Tråkigt men ändå bra!:) Ikväll så stack jag och 3 andra vänner till "Kvarnberget" och åkte madrass, och det var väldigt roligt men fick lite ont i rumpan.. xD :/ :o Haha! Det fick alla! Haha!:) Men utöver det så hade vi skojj! Imorgon är det fredag och helg!! :D Ska bli skönt och roligt!
(Bild sen jag var i backen, nu ikväll!)

XOXO Ronja!


Kort dag idag! :)

Jag hade bestämt mig för att skriva ett litet inlägg i morse men jag vaknade försent så jag hann inte! Och har faktiskt inte haft tid att skriva ett inlägg innan, i skolan..:/ Vad skönt det var att ha kort dag idag! Det behövdes faktiskt! Om en stund så ska jag o några andra vänner ut och åka madrass och "Bob" (som man kallar det här uppe..men i andra delar av Sverige så säger man Snowracer) och det ska bli skojj! Fast det är rätt kallt ute...men vi ska göra det ändå!:) Haha

XOXO Ronja!


Dagen

Tjooo Ballooo!:)
Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra och är glada!:) Idag hade vi ju Temadag i skolan och det var faktiskt roligt men det kunde ha varit lite roligare saker som man kunde ha valt mellan, tycker jag!!:/ :-) Imorgon slutar jag tidigt o då får jag se vad jag hittar på...men jag har lite funderingar!;) Haha! Vi hörs imorgon efter skolan, o kanske t.o.m imorgon bitti eller imorgon i skolan!:) Hejdå!<3

XOXO Ronja!


11 Mars 2013!

Tjo alla! :)
Idag var det första dagen efter sportlovet, och den var rätt rolig!:) Dagen gick hyfsat snabbt och det var roligt att träffa alla o även se en speciell person!:) :$ Efter skolan gick jag direkt hem. Ikväll har jag skrivit lite läxa och även varit ute på en Power Walk med min syrra o vår hund!:) Imorgon har vi "Temadag" i skolan.. Ska väll bli sådär roligt tror jag.. :/ men får såklart se hur de blir! :)
Vi hörs! Hejda!:*

XOXO Ronja!


Sista dagen.

Tja!:)
Idag är det sista dagen på sportlovet..ska faktiskt bli skönt med skola, träffa alla vänner m.m och även komma in i vanliga rutiner!:) Idag har jag som sagt städat och varit ute o sprungit. Har ni någon gång när ni springer att det är skönt, man känner sig som...FRI? Man kan rensa tankarna och ja, man känner sig som fri?! :) Jag känner iallafall det så o rensar tankarna samtidigt! Imorgon är det som sagt skola..har rätt många olika lektioner så det blir skönt för då är dom inte så långa!:) Sista lektionen är Elevens Val (E.V) så den blir rolig!:) Nu ska jag ta fram kläder till imorgon, vi hörs imorgon!:) Godnatt bloggen!

XOXO Ronja!


Godmorgon!

Hej!:)
Vaknade för en stund sedan.. så just nu sitter jag och min katt o chillar i soffan!:) Idag får jag se vad som händer men jag tror att jag ska städa lite och sen fara ut och springa..Men ikväll så ska jag iallafall fara till mina lossassyskons mormor o morfar och äta där, det blir mysigt!:)
Nej...nu ska jag gå o göra frukost/lunch! Vi hörs sen, när jag har tid! Pusss

XOXO Ronja!


Har inte haft tid?!..

Hejsan! Jag har inte haft tid att blogga för jag har haft en himla massa skolarbete som har gått före och på jullovet så hade jag ingen tid.. :/
Men i julklapp så fick jag massa fina saker och jag blev super glad! Jag tänkte skriva några saker och det är: IPad,Kläder,Smycken,Pengar!, Hörlurar. Men såklart mkt mkt mer!:) Tack alla för alla julklappar! Jag blev super glad! ;)
Just nu sitter jag i min säng och chillar! För ungefär 1timme sedan så slutade ju melodifestivalen och ja..jag hejade på Robin eller Anton. Och Robin blev ju vinnare!:) I år var det faktiskt en hel del bra låtar, med genom hela turnén! En låt som jag tyckte var knäpp var "En Riktig Jävla Schlager!", min pappa tyckte likadant som flera andra "gamla" människor "Det var den bästa låten i årets mello!!" Fast njaa...det kan jag inte hålla med om?! Men iaf, Grattis Robin!! Lycka till i ESC! Denna veckan som är nu (v.10) har jag sportlov, och detta lovet har gått riktigt fort faktiskt!:/ :) Jag har åkt skidor,kört & åkt skoter, sett Skoter Cross tävling, Tränat och mkt mer. :) I morse så körde min bror, hans tjej och min andra brors kompis ner till Skåne, och nu på kvällen så sitter min ena syster på nattåget, omväg till Göteborg.. Så idag har det varit lite tyst och lugnt här, i huset.. :) ;-/ Jaja..
På måndag blir det skola igen.. Tråkigt men ändå roligt?!:) 5 veckor innan sportlovet så började jag och min klass med ett So-Specialarbete om Rom och Romarriket, och jag tyckte att mitt blev hyfsat bra..fast jag kanske inte var super nöjd med det men ja.. :(
Jag hoppas att vi får tillbaka arbetena i veckan!
(Bild sen igår, fredag)

Vi hörs snart! Puss o kram! <3

XOXO Ronja!