33 min kvar! :-)

Bilden talar! Hehe :-)

:-)

HAHA! :-)

Hemma!

Nu har jag nyss kommit hem från Stockholm!:) Det var roligt att äntligen få komma dit igen!
 
XOXO Ronja!

Gott!

Nu ska vi äta tårta. Gott! 
 
 
(Spriten i bakgrunden är till hans fest som han ska ha, ikväll!) 
 
XOXO Ronja!

Brunch!

Nu sitter jag och mina älskade syskon och äter brunch! Solen skiner och det är super skönt väder. Snart ska vi gå in och göra vid oss för att sedan åka till Kungshamra och fira min farbror! :) Ikväll får jag se vad som händer men det blir väll en mysig promenad runt Södermalm? :-) Vi hörs senare! :)
 
XOXO Ronja!

Stockholm!

Hej! Nu har vi varit i Stockholm i ungefär 3 timmar och vi har shoppat lite och fixat och donat! Ikväll ska jag och mina syskon fira mig och min ena bror! Skojj och mysigt!:) Imorgon ska vi fira vår fabro som blir 30år och det ska faktiskt bli roligt! Och framför allt få träffa honom och massa andra trevliga människor!
 
XOXO Ronja!

Umeå Flygplats!

Stter just nu på Umeå flygplats och väntar på att flyget ska komma in så vi sedan kan stiga ombord!:)
Dagens Outfit ser ni ovanför!
 
XOXO Ronja! 

Days Until!

Nu är det inte långt kvar till 4 rätt roliga och speciella saker!:) 
Det finns såklart mer men orkade inte ta med det idag...., ni får veta det någon annan gång! ;-) 
 
XOXO Ronja!

Skolan

Halloj! Jag slutade för ungefär 25min sen, men det var bara för för vår no'lärare är sjuk så vi fick sluta ungefär 2timmar tidigare, skönt. Vi hade egentligen rast och sen no men vi fick sluta efter vår senaste lektion, som vi hade nyss imed att vår no'lärare är sjuk. ! Men jag valde att stanna kvar på skolan med några andra. på rasten som vi skulle ha så skulle jag gå till vår bild sal för att göra klart en bild, som jag håller på med just nu. Jag sitter just nu själv i bild salen, men snart kommer 8'orna och 9'orna in hit för dom som har bild i E.V ska ha det snart! Vi hörs! Hejdå!     
 
XOXO Ronja! 

Pray For Boston

Har ni förresten hört vad som hänt i Boston, i USA?
 
Tvillingbomberna i Boston dödade tre.
Två bomber exploderade vid mållinjen på Boston Marathon och över 140 människor skadades.
En av de tre döda ska vara den 8-årige Martin Richards, enligt uppgifter till Boston Globe.
– Det är overkligt, det är tragiskt och det är oförståeligt, säger Anna Pressley, kommunalråd i pojkens hemstad till Boston Globe.

Polisen har bekräftat att 144 personer har skadats och tre personer har dött i explosionerna vid Boston maraton. En av de döda är enligt uppgifter till Boston Globe är den 8-årige pojken Martin Richards från Dorchester, söder om Boston.
Han stod vid mållinjen och väntade på sin pappa, William ”Bill” Richards, som ska ha deltagit i loppet, enligt Boston.com på twitter. Åttaåringens mor Denise Richard och en syster ska ha skadats allvarligt och vårdas nu på sjukhus, skriver Boston Globe. Paret Richards tredje dotter uppges ha klarat sig utan skador.
Under natten samlades invånarna i Dorchester på en restaurang för att hedra minnet av den döde Martin Richards.
”Enormt kraftiga smällar”
Klockan var strax före tre på eftermiddagen lokal tid när bomberna detonerade vid Copley Square i centrala Boston – samtidigt som de 25 000 deltagarna i stadens anrika maratonlopp i en strid ström passerade mållinjen. Explosionerna inträffade 100 meter ifrån varandra med några sekunders mellanrum.
– Det var inga flammor, bara vit rök. Jag tror att det var en bomb, det kom direkt från trottoaren, säger ett vittne till NBC News.
– Det var enormt kraftiga smällar, säger ett vittne till CNN.
Åskådare och löpare flydde till intilliggande byggnader för att få skydd. Flera av de skadade uppges vara åskådare som fördes blodiga till ett närliggande sjukvårdstält.
"Flera amputationer"
Enligt CBS Boston saknade flera av de skadade kroppsdelar. Under natten rapporterade CNN att sjukvårdspersonal tvingats dra ut stålkulor ur offrens kroppar, vilket kan tyda på att bomberna varit preparerade med splitter för att orsaka maximala skador.
Aftonbladets USA-korrespondent Per Bjurman befinner sig på plats utanför Massachusetts Hospital i Boston där många av offren vårdas. Under de tidiga morgontimmarna, svensk tid, höll en läkare från sjukhuset en presskonferens.
– Han såg direkt tagen ut. Han hade upplevt en typ av skador som läkare i en vanlig stad inte ser till vardags och hade fått göra flera amputationer, säger Per Bjurman.
– Vi har träffat några få vittnen, vanliga människor som har kommit hit. De är chockade och kunde inte föreställa sig att något sådant kunde hända.
68 svenska löpare
Boston Marathon är ett av de största loppen i USA och lockar tusentals löpare. De flesta av de 25 000 deltagarna hade vid tiden för explosionerna avslutat maratonloppet. Årets lopp, som var den 117:e upplagan, tillägnades minnet av de 26 personer som dödades i skolmassakern i Newtown, Connecticut i fjol.
68 svenska löpare var registrerade till loppet. Vid 22-tiden svensk tid hade 16 av dem ännu inte gått i mål.
På UD:s pressjour uppmanar man alla svenskar i området att höra av sig till sina anhöriga.
– Vår ambassad och vår konsul på plats håller på att undersöka situationen, men vi har inte fått in några uppgifter om att det skulle vara svenskar skadade, det är en prioriterad fråga att undersöka det, säger Camilla Åkesson Lindblom på UD:s pressjour till Aftonbladet.
(Taget från Aftonbladet)

Jag tycker verkligen att sånna här saker är riktigt hemska!
 
 
Detta är en bild från Boston! 
 
XOXO Ronja!

Grattis!

Idag fyller min bror år, och han blir 16 år! :D Gud vad jag älskar honom! Han ställer alltid upp för mig, vilket jag är super glad över! Visst, vi bråkar (som alla syskon borde göra?), men det är inte så ofta. Men när vi väl gör det så ordnas allt upp nästan direkt, och allt blir bra. :)
 
Älskar dig, min bror! <3
 
XOXO Ronja!

Stannade hemma istället.

Hej! Jag stannade hemma, nu ikväll, istället för att följa med till Umeå. Men sakerna blev fixade och hämtade så det blev bra. Nu sitter jag och kollar när Skellefteå AIK möter Luleå, i hockey! Spännande. :)
 
XOXO Ronja!

Stan!

Nu är jag på väg hem från stan, jag har varit i stan ända sen 10:30! Haha! Nej, men jag har varit och handlat lite fler presenter, lite saker till huset (vi renoverar hela huset ju) och även kollat på fotbolls match, - dom vann! Och sen ikväll så ska jag nog följa med till Umeå och hämta en sak som vi handlade idag, fast den finns i Umeå, och kanske handla någon mer present till min bror?:) Vi hörs ikväll! XOXO Ronja!

FREDAG!! :D

YEY! Nu är det fredag!! Äntligen helg! Men ärligt talat så har denna veckan, liksom flera andra veckor på sistone, gått fort!?! Jaja, jag ska såklart inte klaga.
 
jag kom nästan nyss hem från skolan. Idag på näst sista lektionen, skulle jag som vanligt ha So, men vår So'lärare skulle iväg, så han låste upp salen, och berättade för hela klassen att han skulle iväg + berättade lite annat, och imed att det hade blivit lite hastigt bestämt att han skulle iväg så fanns det ingen vikarie eller något så han hade pratat med en klass-kompis till mig och hade sagt att den personen skulle vara "lärare" istället för elev, men det funkade hur bra som helst, det var lugnt och tyst och alla jobbade. Så det var rätt roligt och bra att det funkade fast än vi inte hade någon "riktig" lärare! 
 
XOXO Ronja!

Snart skola!

Nu ska jag snart gå till skolan!
Här under, ser ni vad jag har på mig idag, fast det blev en dålig bild!
Linne: Hollister
Byxor: A&F
Tröja: Cubus

XOXO Ronja!


Städat!

Hellooo!:)
Gud så fint väder det var idag o så har det varit ända sen i söndags! ^^ Idag har jag städat rummet o rensat ut massa saker o kläder, - glad! Sen har jag gjort lite läxa fast på datan, o planerat massa! :)
Godnatt!

XOXO Ronja!

Onsdag!

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från skolan. Hade som vanligt kort dag idag, imed att det är onsdag. Idag hade jag idrott första lektionen, sen no sen språk (Tyska), sen Lunch, sen svenska och sist Bild! På Tyskan hade vi läxförhör och det gick bra men det var inte så mycket, haha. Sen på bilden, blev jag äntligen klar med mitt "själv porträtt"! Jag kan inte bestämma mig, om jag blev nöjd eller inte.. Haha! Men dom som såg den, tyckte att den var fin och att den liknade mig, men ja.. Jag får se om jag ändrar mig, och blir nöjd? :) Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra.. Hmm.. :-) Aja, vi hörs senare! Bye Bye!:) XOXO Ronja!

Dagen idag!

Hejhej!
Idag gick alla lektioner super fort?! :o :) Idag på tyskan fick vi en väldigt kort läxa så vi fick den till imorgon, vilket kändes helt ok eftersom det inte var mycket text eller mycket glosor, det var typ 13 glosor?! :) Imorgon har jag gympa, första lektionen... Skönt och roligt men ändå tröttsamt..! Men men... Man blir iallafall pigg! :-) Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon!

XOXO Ronja!

Slut på påsklovet!

Så.. Då är påsklovet slut för denna gången, o det är dags för skola imorgon! Längtar efter alla men inte efter själva skolan! Haha!
Godnatt! :*

Haha "fina" bilder..Men tog dom nyss, och är skit trött!

XOXO Ronja!


S0ligt! :D

Idag har det varit super fint väder! :) Men det har det varit hela veckan tycker jag?! :) Det känns verkligen som att våren är påväg!! Nu är det lördag o om 2 dagar är det dags för skola igen.. Jaja, jag ska inte klaga! Det har varit skönt med påsklov och jag har verkligen njutit!, men har även pluggat lite!..

XOXO Ronja!


På väg in till stan! :)

Nu är jag på väg in till stan för att handla lite till mitt rum + shoppa lite :)

XOXO Ronja!


WE HEART IT

Vår/Sommar känsla! :)

XOXO Ronja!

https://cdn3.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f6cddf2b37c693886d1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f6cddf2b37c693886d1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f6cddf2b37c693886d1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f6cddf2b37c693886d1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f79e087c337c5645dd4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f79e087c337c5645dd4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f79e087c337c5645dd4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f79e087c337c5645dd4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f72ddf2b37c6f0bb65e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f72ddf2b37c6f0bb65e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f72ddf2b37c6f0bb65e.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f72ddf2b37c6f0bb65e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f809606ee72bf1f53a1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f809606ee72bf1f53a1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f809606ee72bf1f53a1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f809606ee72bf1f53a1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f819606ee72c2745644.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f819606ee72c2745644.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f819606ee72c2745644.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3580712/6-3/pic_515d5f819606ee72c2745644.jpg" class="image">


46 saker en tjej vill ha, men ibland inte vågar be om!...

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

XOXO Ronja!