Hål i 1 timme

Nu har jag precis haft So och vi pluggar inför vårt muntliga förhör som vi har om snart..
Vi har hål i ungefär 1 timme så det är chill :) Det finns inte så mycket att göra men man får väll försöka hitta på något :)






Sverige - Montenegro

Just nu sitter jag och kollar på Handbolls EM där Sverige möter Montenegro. Just nu står det 27-17 till sverige! Matchen är snart slut, det är 10 minuter kvar, så det är spännande att se vem som vinner! Men jag hoppas såklart att Sverige vinner och det set ut som att dom kommer göra det. :-) 




Konfaträff

Snart ska jag och alla klasskamrater gå till församlingshemmet, för vi har vår första konfirmationsträff 2014. Idag är det bara min klass så vi slipper 8B så det är super! :)

Här nedanför ser ni en snapchat bild som jag skickade på svenska lektionen:)

Bloggpaus??

Hej! Shit vad bloggen har stått still länge nu. Jag vet inte vad det är men jag har liksom ingen lust till att blogga.
Det har hänt såå himla mycket saker sen jag bloggade sist att det inte ens är värt att försöka skriva om nåt som har hänt. Det är i alla fall en himla massa bra saker.

Jag ska allvarligt försöka blir mycket bättre på att blogga, och om det inte går så bra för mig så får bloggen helt enkelt stå still tills jag känner mig sugen på att börja blogga igen. Men jag ska som sagt försöka hålla den vid liv. Annars får det bli en så kallad bloggpaus;) Hoppas att ni har haft det bra i alla fall.